Hvad er Reiki og hvordan arbejder Jeg med Reiki

Historien

Reiki er en tusind år gammel healingsmetode, der stammer fra tibetansk buddhisme og blev brugt af de tibetanske munke til selvudvikling og erkendelse. Metoden blev genopdaget i 1800 tallet af en kristen præst, Mikao Usui. Ved studier af gamle buddhistiske sutras opdagede han nogle glemte sanskritsymboler som refererede til healing. For at få større viden om Healing og symbolernes hellige kraft rejste Usui til det hellige bjerg KURIYAMA. På bjerget fandt han et egnet sted til at faste og meditere. Her fastede, bad og mediterede han i 21 dage. På den 21. dag fik Usui en åbenbaring fra "Den Universelle Kilde". Han oplevede symbolernes hellige kraft og blev bevidst om Reikisymbolernes helbredende kraft. Usui opnåede stor indsigt og viden om den åndelige verden, og han udviklede Usui-systemet for Naturlig Healing også kaldet Reiki. Siden er Reiki videreført fra Reiki Mester Lærer til elev og er nu udbredt i mange lande. Reiki er Universel Livsenergi Udvikling og vækst sker gennem bevidsthedsændring.

Mit første møde med Reiki

Det startede med en healings session, hvor jeg kunne mærke den smukke energi Reikien er. Energien gav en følelse af, dyb ro, kærlighed og tryghed. Efter nogle sessioner, blev jeg opfordret til at lade mig indvie til Reiki 1. Og wow en fed følelse jeg fik, Jeg kom hjem til mig selv og en glæde og harmoni og tillid, spredte sig i min krop. Det her var SÅ fantastisk at jeg bare ville have mere. 

Jeg ville have så meget, at jeg kunne give det videre til andre, og det fik jeg..

Når du læser dette, føler Du måske Reiki er vejen for dig, så læs lidt videre og se hvordan det kan blive muligt.

Bliv Reiki healer

Reiki 1 indvielsen giver dig en oplevelse, følelse og forståelse af, hvad Reiki er og hvordan det føles i krop og sjæl. Når Du bliver indviet til Reiki 1 vil der blive sat en udrensningsesproces igang hos dig. Du vil modtage undervisning inden indvielsen. Du vil mærke dine egne healende evner, før og efter indvielesen.  Reiki 1 giver ikke kyndighed til, at behandle andre proffesionelt. Der i mod, er denne invdielse, til dig der ønsker at komme et lag dybere i dig selv, blive bevidst om egne evner, livsønsker og måske undertrykte følelser, der spænder ben for dig, 

Reiki 2. indvies du til symbolerne, tilknyttet reikI. Din energi vil blive forstærket efter indvielsen og du vil kunne mærke en forskel.

Reiki 3. yderlige symboler, samt endnu stærkere healende kraft. Nu kan Du arbejde proffesionelt med Reiki

Det er både muligt, at blive indviet på hold eller privat. Alt efter Dine ønsker.Hvis Du vælger hold undervisning, vil du kunne afprøve og øve dine healende evner, i trygge rammer. 

Privat er til Dig, der ønsker indvielse, for at arbejede mere personligt med reiki.

Priser

Reiki 1. 2000 kr 

Reiki 2 .3000 kr

Reiki.3. 4000 kr

Seneste kommentarer

22.10 | 07:47

Du kan også sende mig en sms på 21846503 og jeg kontaktet dig..

22.10 | 07:46

Kære Lally
Dejligt at høre fra dig igen.. hvis du kan sende dit telefon nr herinde så kontaktet jeg dig . du kan også gå ind under priser/booking her på siden og vælg en tid. Kh Esmaralda

22.10 | 05:26

Hej
Jeg var så heldig at møde dig til livsstils messe i Forum og fik taget et aura billede. Du anbefalede mig at tage healing sessions. Jeg er klar at begynde. Hvornår og hvad er processen?

14.09 | 11:18

Kære Esma,

Jeg vil rigtigt gerne bestille en tid til healing.

Hvordan gør jeg det?

Mvh Yvonne

Del siden