Sjælspædagogik

Denne behandling henvender sig til børn og unge  der har brug for særlig tilgang i forhold til deres personlige udvikling.

Min pædagogiske baggrund har givet mig et stærk og bredt fundament, for at støtte børn og unge i udfordrede positioner. 

Jeg har erfaring i ,at det etablerede system ikke altid formår at møde den enkelte, ud fra lige  dennes fundament. 

Derfor tilbyder jeg denne kombination af healing, samtale og øvelser, der kan styrke selvværd og følelsemæssig robusthed.

Jeg har mødt mange særligt sensitve børn og unge på min vej, jeg bliver altid draget af denne gruppe da jeg selv er en af den..(nu som voksen)  jeg har i gennem min spirituelle  udvikling fundet ud af, hvordan jeg kan være i verden på en hensigtmæssig måde, trods min særlige sensivitivitet. 

Det vil jeg rigtig gerne vidergive til andre. Jeg mener denne sensivitet skal styrkes og hjæpes på vej.. Mennesker med denne sensivitet oplever livet  på en andeledes måde, De mærker energier og stemninger i alle rellationer.. Men desværre bliver Vi også påvirkede af disse stemninger og vi ved ikke hvorfor vi reagerer som vi gør. Det kan være svært for omgivelserne at forstå hvorfor  disse reaktioner kommer og vi bliver ofte mødt med at vi ikke passer ind.

I min optik er det ikke os der ikke passer ind, men vores samfund der ikke rummer os. 

Derfor tilbyder jeg denne behandlingsform, så vi kan få skabt nogle stærke  særligt sensitive mennesker..  verden har brug dem . 

Behandlingen forgår på denne måde - Vi mødes til en for samtale hvor vi sammen mærker ind på hvad netop Du har brug for..  Da jeg mærker dine følelser kan jeg hjælpe dig med at sætte ord på, hvis det skulle være svært for dig..  Jeg har ingen forventninger til dig, tvert i mod.. 

Jeg er her for dig uanset hvad du end måtte tumle med..

Som særligt sensitiv kan Dine udfordringer bl.a  ligge i

-Social angst

-Følelselsmæssige udsving

-Fysiske skavanker ( ofte ondt i maven )

-Træthed 

-Overstimullering

-Misbrugsproblematikker

-selvskadende og udaregernde adfærd

Ovennævnte er blot eksembler så uanset hvad du har af symptomer kan De rummes her. 

Jeg ser frem til at møde dig og hjælpe dig videre i livet 

Seneste kommentarer

22.10 | 07:47

Du kan også sende mig en sms på 21846503 og jeg kontaktet dig..

22.10 | 07:46

Kære Lally
Dejligt at høre fra dig igen.. hvis du kan sende dit telefon nr herinde så kontaktet jeg dig . du kan også gå ind under priser/booking her på siden og vælg en tid. Kh Esmaralda

22.10 | 05:26

Hej
Jeg var så heldig at møde dig til livsstils messe i Forum og fik taget et aura billede. Du anbefalede mig at tage healing sessions. Jeg er klar at begynde. Hvornår og hvad er processen?

14.09 | 11:18

Kære Esma,

Jeg vil rigtigt gerne bestille en tid til healing.

Hvordan gør jeg det?

Mvh Yvonne

Del siden