Åndelig coaching

Denne session er en coathing hvor jeg samarbejder med dine guider og måske afdøde slægtninge som har budskaber til dig..   En coaching hos mig behøver ikke at indeholde den åndelige del, men det er er mulighed.. Ønsker du en helt almindelig coaching er dette også muligt. 

Med spirituel coaching, kan du gennem dine og mine åndelige guider, blive vejledt på din livsvej.

Åndeverdenen ved, hvad Vi går og dealer med, her på jorden og ønsker at støtte Os, i et så harmonisk liv som muligt.

Det kan være svært, at fange dine guides budskaber. Derfor er denne session en hjælp til, Du kan få bevidsthed om og kontakt til din åndeverden.

Dine guider vil bruge mig som kanal for deres budskaber og ved lige præcis, hvad Du har brug lige nu. Denne session skaber et åndeligt frirum, hvor Du kan reflekterer over, tanker og følelser, samt få den åndelige energis respons herpå.

Seneste kommentarer

22.10 | 07:47

Du kan også sende mig en sms på 21846503 og jeg kontaktet dig..

22.10 | 07:46

Kære Lally
Dejligt at høre fra dig igen.. hvis du kan sende dit telefon nr herinde så kontaktet jeg dig . du kan også gå ind under priser/booking her på siden og vælg en tid. Kh Esmaralda

22.10 | 05:26

Hej
Jeg var så heldig at møde dig til livsstils messe i Forum og fik taget et aura billede. Du anbefalede mig at tage healing sessions. Jeg er klar at begynde. Hvornår og hvad er processen?

14.09 | 11:18

Kære Esma,

Jeg vil rigtigt gerne bestille en tid til healing.

Hvordan gør jeg det?

Mvh Yvonne

Del siden