Spirituelle cirkler

I mine små grupper, vil du blive, introduceret til, hvordan spirituel udvikling kan kan hjælpe dig, med at lære dig selv bedre at kende..

Jeg vil udføre guidede meditationer, hvor jeg føre dig forskellige steder hen, i dit indre. Du vil blive introduceret til forkellige remedier, at mediterer med. Så som tarot kort og krystaller. Jeg vil gennemføre forskellige øvelser, hvor du kommer i kontakt med din indfølingsevne.

spirituel cirkel hos mig, er til dig der ønsker, at gå på opdagelse i krop, sind og ånd.

Du må være indstillet på, det handler om personlig udvikling, jeg vil sammen med, dine og mine spirituelle guider, støtte og vejlede dig, så det du oplever, giver mening for dig. Du vil blive en del af en gruppe, på 4-6 pers.

I vil følge hinanden, gennem et forløb på min 4 gange. Det er tænkt som, en personlig udviklingsrejse, i trygge rammer.

Alt hvad vi opelever i gruppen, bliver i gruppen.

Seneste kommentarer

22.10 | 07:47

Du kan også sende mig en sms på 21846503 og jeg kontaktet dig..

22.10 | 07:46

Kære Lally
Dejligt at høre fra dig igen.. hvis du kan sende dit telefon nr herinde så kontaktet jeg dig . du kan også gå ind under priser/booking her på siden og vælg en tid. Kh Esmaralda

22.10 | 05:26

Hej
Jeg var så heldig at møde dig til livsstils messe i Forum og fik taget et aura billede. Du anbefalede mig at tage healing sessions. Jeg er klar at begynde. Hvornår og hvad er processen?

14.09 | 11:18

Kære Esma,

Jeg vil rigtigt gerne bestille en tid til healing.

Hvordan gør jeg det?

Mvh Yvonne

Del siden